A levél - Kathryn Hughes

A levél

  • Date de sortie: Jan 6th, 2017
  • Genre: Romans et littérature
  • Format de fichier disponible: PDF - ePUB - KINDLE - MOBI - AZW
  • Taille du fichier: 2.9 MB

La description

Két nő, két történet és egy felejthetetlen szerelem.

1939-ben a huszonegy éves Billy Stirling táncolni indul barátjával, és az este folyamán megismerkedik az elragadóan bájos Chrissie Skinnerrel. A két fiatal egymásba szeret, és egy felhőtlenül boldog nyarat töltenek együtt. Billy teljes szívéből szereti Chrissie-t, de amikor szeptemberben kitör a háború, és még ugyanazon a napon a fiú megtudja, hogy kedvese kisbabát vár, inába száll a bátorsága. Később megbánja, hogy olyan csúnyán cserben hagyta a lányt, és érzéseit egy levélben vallja meg neki. A levelet azonban soha nem adja fel. Vajon miért gondolta meg magát Billy? Egymásra talált végül a két szerelmes? Tina Craig is ezekre a kérdésekre kutatja a választ, miután a hetvenes évek elején egy használt öltöny zsebében véletlenül megtalálja Billy levelét. Hogy elterelje a figyelmét saját boldogtalan házasságáról, elhatározza, hogy kideríti, mi történt a hajdani szerelmespárral, nem is sejtve, hogy ez a nyomozás az ő életét is fenekestül felforgatja.

Kathryn Hughes első regénye lebilincselően izgalmas, szívbemarkoló olvasmány, valódi csemege a romantikus történetek kedvelőinek.

"Csodálatosan szép, felemelő történet." (Lesley Pearse, A múlt nyomában szerzője)

"Sodró lendülete, emlékezetes szereplői és témájának csodálatos mélysége miatt Hughes regénye egész egyszerűen letehetetlen." (Goodreads)

"Gyönyörűen megírt, tragikus történet... Visszaadja a hitet a legnagyobb nehézségek közepette is diadalmaskodó emberi jóságban és kitartásban." (Ajoobacats Blog)

Cliquez pour lire/télécharger a levél - kathryn hughes livre gratuit PDF ... a levél - kathryn hughes epub ebook téléchargement pdf populaire ... Ebook PDF complet avec essai, document de recherche a levél - kathryn hughes lire gratuitement ... Cliquez sur le bouton Télécharger ou lire en ligne a levél - kathryn hughes livre gratuit téléchargement gratuit pdf ... a levél - kathryn hughes téléchargement populaire ... a levél - kathryn hughes livre gratuit lire le téléchargement ... a levél - kathryn hughes téléchargement gratuit du livre au format PDF ... a levél - kathryn hughes epub ebook ... Veuillez cliquer sur le bouton pour obtenir a levél - kathryn hughes pdf nouveau livre ... Télécharger Ebook a levél - kathryn hughes livre gratuit pdf gratuit ... download a levél - kathryn hughes PDF - KINDLE - EPUB - MOBI ... a levél - kathryn hughes livre gratuit Téléchargement EPUB populaire ... Lire en ligne ou télécharger livre gratuit a levél - kathryn hughes PDF ... Ce site compte actuellement plus d'un millier de livres gratuits disponibles en téléchargement dans différents formats de a levél - kathryn hughes meilleur livre ... a levél - kathryn hughes livre gratuit livres en ligne ... a levél - kathryn hughes livre gratuit en ligne ... a levél - kathryn hughes livre gratuit lire l'ebook ... livre gratuit epub download ... a levél - kathryn hughes téléchargement gratuit ... a levél - kathryn hughes réservez gratuitement en ligne ...